Cimson Koulutuspalvelut

Teemme työtä, koska haluamme sinun menestyvän yhä paremmin työssä ja yrittäjyydessä.

Cimson-yritysperhe täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Juuremme ulottuvat aina vuoteen 1990. Cimson Oy syntyi, kun Jouni Suonpää aloitti yritystoiminnan Jyväskylässä. Näkynä oli perustaa yritys, jolla on merkitystä ja jossa rohkaisu uuteen toimintaan on kantava voima. Jo pian Cimson järjesti ensimmäiset valmennukset. Toiminta laajeni ensin Keski-Suomessa ja lopulta eri puolille Suomea. Cimson keskittyi erityisesti aloittavien yrittäjien ja uutta suuntaa tarvitsevien työikäisten tukemiseen. Alkuvuosista toimintamme on laajentunut yli sata osaajaa työllistäväksi Cimson-perheeksi. Koulutus- ja valmennuspalveluista vastaa Cimson Koulutuspalvelut.

Tänä päivänä Cimson Koulutuspalvelut on urasuunnittelun, työllistymisen, osaamisen kehittämisen ja yrittäjävalmennuksen erityisosaaja Suomessa. Kehitämme mielellämme myös yhä parempia tekemisen malleja. Tästä hyvä esimerkki on Redi-verkko-oppimisympäristö, josta uutta nostetta on saanut jo yli 10 000 työnhakijaa, urasuunnittelijaa ja yrittäjyydestä kiinnostunutta.
Yhteistyökumppaneihimme kuuluu julkisen sektorin toimijoita, yrityksiä ja koulutusorganisaatioita koko Suomessa. Olemme tehneet tiivistä yhteistyötä ELY-keskusten sekä työ- ja elinkeinotoimistojen kanssa lähes toimintamme alusta saakka.

Tänä päivänä työllistämme kymmeniä eri alojen valmentamisen, koulutuksen ja työllistämisen osaajia, joilla on yhteinen päämäärä.
Uskomme, että suomalaiset menestyvät yhä paremmin työuransa suunnittelussa, nostavat esiin osaamistaan ja kehittävät sitä. Uskomme myös siihen, että suomalaiset ovat yhä rohkeampia astumaan yrittäjyyteen ja tätä kautta myös luomaan työpaikkoja.

Tutustu koko Cimson-perheeseen

Cimson-yritysperhe ja blogit

Cimson Kuntoutuspalvelut

Cimson Henkilöstöpalvelut

Cimson Yrityspalvelut

NEBA (North European Business Academy)

 

 96 %

yhteistyökumppaneista suosittelisi Cimsonia

Blogit

Ajankohtaisimmat näkökulmat työelämän eri ilmiöihin

LuotettavaKumppaniyritys

Suomen Vahvimmat Platina -logo

AAA Cimson Koulutuspalvelut luottoluokitus 2019