Yrittäjäkurssi.fi

Ota haltuun perustiedot yrittämisestä ja tee toimiva liiketoimintasuunnitelma verkossa. Tilaa tunnukset ja aloita vaikka heti.

Opiskelija tietokoneen ääressä
Yrittäjäkurssi logo

Jotta tiedät, mitä yrittäjänä pitää tietää

Yrittäjävalmennus verkossa on helppo ja vaivaton tapa suorittaa yrittäjäkurssi. Käytössä on YrittäjäRedi-verkkovalmennusympäristö. Voit seurata opetusvideoita, ladata materiaalia, käyttää laskureita ja työstää omaa liiketoimintasuunnitelmaasi, halutessasi valmiiksi saakka. Katso esittelyvideo, ilmoittaudu mukaan ja aloita opinnot vaikka heti.

Miksi yrittäjäkurssille verkossa?

YrittäjäRediä ovat käyttäneet tuhannet yrittäjyydestä kiinnostuneet tai jo yrityksen perustaneet opiskelijat. Verkkokurssin sisältöä päivitetään säännöllisesti.

YrittäjäRedi sisältää yli 10 tuntia opetusvideoita, jotka tukevat liiketoimintasuunnitelman (LTS) tekemistä. LTS-työkalussa saat lisäksi yksityiskohtaisia neuvoja LTS:n kirjoittamiseen. Voit tallentaa syntyneen LTS:n omaan käyttöösi valmennuksen jälkeen. Saat oikeuden käyttää ja ladata itsellesi myös materiaaleja ja laskureita henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Redissä voit opiskella myös ulkomailta käsin.

YrittäjäRedissä käytössäsi on henkilökohtainen opiskelutila, jota rakennat itse koko valmennuksen ajan. Näet edistymisesi koko ajan.

Redissä tehty LTS soveltuu rakenteeltaan starttirahan hakemiseen. Varmista starttirahakelpoisuutesi paikallisesta TE-toimistosta. Suoritetusta valmennuksesta saat todistuksen.

Suosittelemme, että pyydät palautetta syntyneestä liiketoimintasuunnitelmasta paikkakuntasi yrittäjyysasiantuntijoilta kuten uusyrityskeskuksesta tai kehityskeskuksesta.

Kesto ja hinnasto

Käyttäjätunnukset ovat voimassa kaksi kuukautta. Opintoihin kannattaa varata 20–40 tuntia omista opiskelutavoitteista ja -valmiuksista riippuen. YrittäjäRedi sisältää kolme osiota 1) Johdanto: Yrittäjyys ja riskienhallinta 2) Liiketoiminnan kehittäminen ja yrityksen perustaminen 3) Yrityksen talous ja juridiikka. Jokainen osio sisältää opetusvideoita sekä ladattavaa materiaalia.

> KOKO VALMENNUSPAKETTI 245 € (sis. alv 24 %)

Vaihtoehdoksi lyhytkurssi

Jos koet tarvitsevasi vain osaa valmennuksen tiedoista, voit valita pienemmän kokonaisuuden.

> 1. Yrittäminen, liiketoiminnan kehittäminen ja yrityksen perustaminen (149,-, sis. alv 24%)

> 2. Pienyrityksen taloushallinto ja juridiikka (149,-, sis. alv 24%)

Ohjauspaketti

YrittäjäRedin lisäpalveluna voit saada yritysasiantuntijan LTS-verkko-ohjausta. Tilaa meiltä tarkemmat tiedot ohjauspaketista tai pyydä tarjous.

Liity tyytyväisten opiskelijoiden joukkoon

”YrittäjäRedin oppimisympäristö oli helppokäyttöinen ja tykkäsin liiketoimintasuunnitelmaa tehdessä annetuista vinkeistä. Oppimisympäristö oli mielestäni hyvin tehty ja videomateriaalia oli hyvä kuunnella. Myös tiedostot, linkit, diat ja laskurit auttavat varmasti jatkossa minua työstämään omaa liiketoimintasuunnitelmaani”

”Koulutuksestanne oli paljon hyötyä, vaikkakin olen yrittäjänä toiminutkin jo hetken aikaa. Opin uusia asioita ja jo unohtuneet asiat palasivat mieleeni, kiitos paljon!”

”Asiat toimivat ja sisällön anti on selkeää ja hyvin artikuloitua. Sisältöä on runsaasti ja linkit ovat toimivia. Huolellista ja laadukasta jälkeä.”

”Videopätkät olivat asiakeskeisiä, hyvin toteutettuja ja auttoivat pääsemään sisään kyseisen asian käsittelyyn LTS:ssa.”

”Erittäin hyvin rakennettu koulutus. Paljon asiaa selkeästi opetettuna.”

”Uskon että tästä on SUURI apu kun yritystä aletaan todella perustamaan.”

”Voin suositella tätä tapaa suorittaa yrittäjäkurssi.”