Yrittäjäkurssi.fi

Ota haltuun perustiedot yrittämisestä ja tee toimiva liiketoimintasuunnitelma verkossa. Tilaa tunnukset ja aloita vaikka heti.

Yrittäjä tietokoneen ääressä
Yrittäjäkurssi logo

Jotta tiedät, mitä yrittäjänä pitää tietää

Yrittäjävalmennus verkossa on helppo ja vaivaton tapa suorittaa yrittäjäkurssi. Käytössä on täysin uudistunut YrittäjäRedi-verkkovalmennusympäristö. Voit seurata opetusvideoita, ladata materiaalia, käyttää laskureita ja työstää omaa liiketoimintasuunnitelmaasi, halutessasi valmiiksi saakka. Katso esittelyvideo, ilmoittaudu mukaan ja aloita opinnot vaikka heti.

Tuhansien perustetun yrityksen kokemuksella autamme sinut yrittäjäksi!

Miksi yrittäjäkurssille verkossa?

YrittäjäRediä ovat käyttäneet tuhannet yrittäjyydestä kiinnostuneet tai jo yrityksen perustaneet opiskelijat. Verkkokurssin sisältöä päivitetään säännöllisesti, ja 2021 alussa koko opiskeluympäristö on uusittu.

YrittäjäRedi sisältää yli 10 tuntia opetusvideoita, jotka tukevat liiketoimintasuunnitelman (LTS) tekemistä. LTS-työkalussa saat lisäksi yksityiskohtaisia neuvoja LTS:n kirjoittamiseen. Voit tallentaa syntyneen LTS:n omaan käyttöösi valmennuksen jälkeen. Saat oikeuden käyttää ja ladata itsellesi myös materiaaleja ja laskureita henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Redissä voit opiskella myös ulkomailta käsin.

YrittäjäRedissä käytössäsi on henkilökohtainen opiskelutila, jota rakennat itse koko valmennuksen ajan. Näet edistymisesi koko ajan.

Redissä tehty LTS soveltuu rakenteeltaan starttirahan hakemiseen. Varmista starttirahakelpoisuutesi paikallisesta TE-toimistosta. Suoritetusta valmennuksesta saat todistuksen.

Suosittelemme, että pyydät palautetta syntyneestä liiketoimintasuunnitelmasta paikkakuntasi yrittäjyysasiantuntijoilta kuten uusyrityskeskuksesta tai kehityskeskuksesta.

Esittelyvideo (video uusitusta Redi-ympäristöstä tulossa)

Kesto ja hinnasto

Käyttäjätunnukset ovat voimassa kaksi kuukautta. Opintoihin kannattaa varata 20–40 tuntia omista opiskelutavoitteista ja -valmiuksista riippuen.

> VALMENNUSPAKETTI 124 € (sis. alv 24 %)

Ohjauspaketti

YrittäjäRedin lisäpalveluna voit saada yritysasiantuntijan ohjausta. Usein 1–3 tunnin sparraus auttaa alkavaa yrittäjää eteenpäin yrityshankkeessaan. Ohjaustunnin hinta on 80 € (sis. alv 24 %). Ohjauksen voit tilata sähköpostilla osoitteesta info@cimson.fi. Ohjaus laskutetaan toteutuman mukaan.

Liity tyytyväisten opiskelijoiden joukkoon

”YrittäjäRedin oppimisympäristö oli helppokäyttöinen ja tykkäsin liiketoimintasuunnitelmaa tehdessä annetuista vinkeistä. Oppimisympäristö oli mielestäni hyvin tehty ja videomateriaalia oli hyvä kuunnella. Myös tiedostot, linkit, diat ja laskurit auttavat varmasti jatkossa minua työstämään omaa liiketoimintasuunnitelmaani”

”Koulutuksestanne oli paljon hyötyä, vaikkakin olen yrittäjänä toiminutkin jo hetken aikaa. Opin uusia asioita ja jo unohtuneet asiat palasivat mieleeni, kiitos paljon!”

”Asiat toimivat ja sisällön anti on selkeää ja hyvin artikuloitua. Sisältöä on runsaasti ja linkit ovat toimivia. Huolellista ja laadukasta jälkeä.”

”Videopätkät olivat asiakeskeisiä, hyvin toteutettuja ja auttoivat pääsemään sisään kyseisen asian käsittelyyn LTS:ssa.”

”Erittäin hyvin rakennettu koulutus. Paljon asiaa selkeästi opetettuna.”

”Uskon että tästä on SUURI apu kun yritystä aletaan todella perustamaan.”

”Voin suositella tätä tapaa suorittaa yrittäjäkurssi.”