Koulutukset

Myynnin ammattitutkinto

Ristolainen Päivi

Koulutuspäällikkö, Pirkanmaa

050 571 7625
 

Koulutus on suunnattu työnhakijoille, jotka haluavat kehittää osaamistaan myyntityössä ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvassa markkinoinnissa.

Aloitusaika
Loppumisaika
Paikka Cimson Koulutuspalvelut, Takojankatu 15 A, Tampere
Kaupunki Tampere
Järjestäjä Cimson Koulutuspalvelut

Tavoitteet

Tavoitteena on käytännönläheisesti työssäoppien ja siihen teoriaa yhdistäen saavuttaa ammatttilaisen osaamistaso, suorittaa ammattitutkinto ja työllistyä alan tehtäviin.

Kohderyhmä

Työttömät ja työttömyysuhanalaisille Pirkanmaan TE-toimiston työnhakija-asiakkaille.

Hakuohjeet

TE-palveluiden internet-sivuilla (www.te-palvelut.fi->haussa oleva työvoimakoulutus tai paperihakemus työ- ja elinkeinotoimistoon.

Koulutuksen sisältö:

Koulutuksen kesto on 120 päivää, jonka aikana saat osaamista erilaisilla menetelmillä (lähiopetus 30 päivää, verkko-opiskelu, erilaiset projektit, itsenäinen opiskelu ja työpaikalla tapahtuva oppiminen 90 päivää). Koulutuksessa suoritetaan myynnin ammattitutkinnon kolme tutkinnon osaa soveltuvissa työpaikoissa.

Koulutuksen aikana lähiopetus (10 päivää/tutkinnonosa) ja työssäoppiminen (30 päivää/ tutkinnonosa) vuorottelevat niinm että opittua pääsee kunkin tutkinnonosan lähiopetuksen jälkeen käytännössä vahvistamaan työssäoppimisessa. Kolutuksen kahden viimeisen työssäoppisen aikana suoritat tutkintoon liittyvät näytöt henkilökohtaistetusti.