Koulutukset

TUTKA-uravalmennus

Lehtiö Kati

Viestintä

040 768 9380
 

Nyt on hyvä aika ottaa askel eteenpäin työelämässä. TUTKA-uravalmennus auttaa sinua tekemään uudet suunnitelmat ammatin ja työpaikan saamiseksi.

Aloitusaika
Loppumisaika
Paikka Cimson Koulutuspalvelut, Kousankatu 1, 20610 TURKU
Kaupunki Turku
Järjestäjä Cimson Koulutuspalvelut

Tavoitteet

Tavoitteena on löytää soveltuva ammatti ja jatkaa esimerkiksi työkokeiluun, opiskelemaan tai työhön.

Kohderyhmä

Valmennus on tarkoitettu maahanmuuttajille. Tapaat ryhmässä muita, jotka miettivät samoja asioita. Saat paljon tietoa työelämästä ja työnhausta. Saat tukea ryhmältä ja valmentajalta. Saat ideoita siihen, missä voit opiskella tai tehdä töitä. Saat apua urasuunnitelman tekemiseen.

Hakuohjeet

MITEN MUKAAN: Jätä yhteydenottopyyntö Oma asiointi -verkkopalvelussa tai ole suoraan yhteydessä omaan virkailijaasi. Voit myös lähettää s-postia osoitteeseen kirjaamo.varsinais-suomi@te-toimisto.fi tai soittaa puhelinpalveluun 0295 025 500. Tunnistenro: 680558.

Omat suunnitelmat ovat auki? Seuraavat askeleet työelämässä ovat epäselvät? Intoa ja voimia tarvitsisi lisää oman tilanteen miettimiseen? Ammattikoulutus on jäänyt kesken tai puuttuu kokonaan tai taidot ovat vanhentuneet? Pitäisi tietää lisää työelämästä, eri aloista ja ammateista? Et voi enää työskennellä omalla alallasi? Terveys- tai elämäntilanne hidastaa muuten työpaikan saamista? Työpaikan haku ei ole tuottanut tulosta tai on muuten ollut pitkään vaikeaa?

  • Tutustuminen: tavoitteet, yhteisen valmennuksen suunnittelu
  • Oman työuran suunnittelu: kiinnostukset, ammattivaihtoehdot, eri aloihin ja työllisyysnäkymiin tutustuminen, itsetuntemus ja itsetunto, opiskelu ja opintoihin hakeminen
  • Työnhaku: työnhaun tekstit, CV, onnistunut työhaastattelu
  • Työelämän yhteydet: vierailut työpaikoille ja oppilaitoksiin, työelämään tutustuminen (noin 13 pv) ja/tai koulutuskokeilut oppilaitoksissa
  • Ohjaus ja oma urasuunnitelma

Aikataulu

  • Kesto 35 arkipäivää
  • Ryhmä kokoontuu ma - pe kello 9 – 15.15

Aloitus: maanantaina 15.10.2018 kello 9 osoitteessa Kousankulman talo Kousankatu 1, 3. krs., Varissuo, TURKU. Opasteet ovissa. Tiloissa voit säilyttää ja lämmittää eväitäsi, kaupat ja useimmat palvelut ovat naapurissa.

Bussiyhteys: 32/42, 12, 99 

Yhteistyössä Varsinais-Suomen TE-toimisto