Koulutukset

TUTKA - tuetusti työelämään ja koulutukseen, Turku

Hynynen Tuulia

vastuukouluttaja

Onko eteneminen työelämässä jumissa? TUTKA luotaa kanssasi uutta reittiä. Uravalmennus auttaa työnhaussa ja suunnitelmissa eteenpäin.

Aloitusaika
Loppumisaika
Paikka Kousankatu 1, 3. kerros, TURKU
Kaupunki Turku
Järjestäjä Cimson Koulutuspalvelut

Tavoitteet

Löydetään yhdessä sopiva ammatti ja työtehtävä sekä tehdään suunnitelma sitä kohti.

Hakuohjeet

Ilmoittaudu mukaan TE-toimistossa. Tiedustelut: puh. 0295 044 699

TAVOITTEITA

• Uusia näköaloja. Kartoitamme yhdessä vahvuutesi ja kiinnostuksesi. Teet uudet, eteenpäin vievät suunnitelmat ohjaajan avulla
  • Ryhmän ja ohjaajan tukea
  • Perehdytään työelämän ajankohtaiseen tilanteeseen ja eri ammatteihin. Haetaan tietoa ammateista.
  • Etsitään tarvitatessa sopivaa koulutusta (yhteishaku, aikuiskoulutus, oppisopimus tai muu vaihtoehto)
  • Kohennetaan CV ja hakemustekstit sekä sinulle sopivat tavat lähestyä työnantajia

SISÄLTÖ

• Oman työuran suunnittelu: kiinnostukset, ammattivaihtoehdot, työllistäviin aloihin tutustuminen, itsetuntemus ja itsetunto, opiskelu ja opintoihin hakeminen
  • Työnhaku: uudet keinot työnaussa, työnhaun tekstit, CV, onnistunut työhaastattelu
  • Työelämän yhteydet: vierailut työpaikoille ja oppilaitoksiin,
  • Ohjaus ja oma urasuunnitelma
  • Työhöntutustumispaikan haku
  • Työhöntutustuminen aidoilla työpaikoilla 15 - 20 työpäivää. Mahdollisuus myös oppilaitokseen tutustumiseen.

MITÄ SIELLÄ TEHDÄÄN?

• Ammatinvalintaa, keskusteluja, ohjausta, tutustumiskäyntejä, jalkautumista yrityskentälle, yhteistä tekemistä, tutustumispäivät työpaikoilla.

AIKATAULU

• 28.8. – 20.10.2017 (40 arkipäivää)

YHTEYSTIEDOT

• Kousankatu 1, 3. kerros. Ilmainen ja kiekoton pysäköinti.
  • BUSSIT. 32/42, 12, 99

Voit katsoa palveluun liittyen esittelyvideon osoitteessa: http://media.recit.fi/cimson_uravalmennus/

Yhteistyössä Varsinais-Suomen TE-toimisto