Yrittäjyysbuusti antaa ideallesi siivet

Cimsonin Yrittäjyysbuusti-paketti kannattaa valita, jos haluat aitoja, käytännönläheisiä neuvoja ja perusteellista tietopakettia siitä, mitä aloittavan yrittäjän pitäisi tietää.

Yrittäjyysbuusti on ilmainen palvelu Pirkanmaalla. Jos harkitset vaikka vasta alustavasti oman yrityksen perustamista tai kevytyrittäjyyttä, palvelumme tarjoaa hyvän tukipaketin. Palvelussamme saat henkilökohtaista sparrausta ja ainakin yrittäjäkurssin verran tietoa.

Valmentajasi

  • Päivi Ristolainen, HM, KM
  • Yrittäjyysvalmentaja

  • Juhana Lehtiö, KTM
  • Yrittäjyysvalmentaja

  • Maarit Hämäläinen, DI
  • Yrittäjyysvalmentaja
 

 Ota meihin yhteyttä

020 791 2976

 

Kysy lisää valmentajilta

 
 

Askeleet

  1. Henkilökohtainen sparraus. Tapaaminen onnistuu kasvokkain mutta myös joustavasti Skypen, puhelimen tai videoyhteyden avulla verkossa.
  2. YrittäjäRedi–verkkovalmennus. Saat paketissa hyödyn irti täysimittaisesta yrittäjäkurssista. Liiketoimintasuunnitelmaa ei tarvitse luoda tyhjästä, vaan se rakentuu pala palalta tehokkaan työkalun avulla. Yrittäjyysbuustin valmentaja kommentoi suunnitelmaa myös verkossa ja sinä voit käydä myös verkkokeskustelua valmentajan kanssa. Redin laskurit auttavat varmistaan alusta alkaen yrityksen kannattavuutta. Saat todistuksen, joka on soveltunut myös starttirahan hakemiseen (edellytys yrittäjävalmennuksen suorittamisesta) - tarkista kuitenkin asia vielä yrittäjäneuvojaltasi.
  3. Vertaistapaamiset. Tapaamisissa verkostoidutaan muiden yrittäjyyttä suunnittelevien kanssa tarpeen ja kysynnän mukaan. Samalla osallistujat saavat tietoiskuja yrittäjyyteen liittyvistä ajankohtaisista asioista.

Olemme tottuneet palvelemaan monenlaisia aloittavia yrittäjiä 25 yrittäjävalmennusvuoden aikana. Olemme auttaneet myös kevytyrittäjyyttä suunnittelevia tai osuuskuntaan liittymistä harkitsevia. Olemme järjestäneet myös useita osuuskuntakoulutuksia.

Yrittäjyyteen liittyviä palveluita meiltä hankkivat TE-toimistot/ELY-keskukset, Uusyrittäjäkeskukset (esimerkiksi Ensimetri), kunnat ja yksityishenkilöt. Tyypillinen asiakas on toiminimeä suunnitteleva henkilö mutta lisääntyvissä määrin myös kevytyrittäjyyttä harkitsevat. Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista, räätälöityä ja luotettavaa palvelua.

Palvelussamme korostuvat asiantuntemus, kokemus, luotettavuus, kokonaisvaltaisuus ja yksilöllisyys.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tutustu Yrittäjyysbuustin sivuihin

 

 

Jo yli 3000

aloittaneen yrityksen tukena Suomessa