Kahdessa kuukaudessa tuloksiin -valmennus

Tämä valmennus on työllistymistä edistävä maksuton palvelU. LISÄTIETOA aktiivimallista Uudenmaan TE-toimiston sivuilla

Tässä valmennuksessa yhdistyvät vertaistuki, henkilökohtainen tuki ja pitkälle kehitetyt verkkopalvelut, joista olemme saaneet todella hyvää palautetta. Verkkotyöskentely on joustavaa ja helppoa, tämä valmennus ei ole luokkahuoneessa istumista. Mukana on tietenkin myös valmentaja koko valmennuksen ajan.

Jos olet työnhaussa ratkaisun paikalla, Kahdessa kuukaudessa tuloksiin -valmennus on oikea paikka sinulle. Valmennus on paikka, jossa saat mukavaa vertaistukea samassa tilanteessa olevilta. Lisäksi saat urasuunnittelijan ohjausta, jonka tavoitteena on kirkastaa työuran suuntaa ja löytää ratkaisukeino.

Sisältö

  • 5 ryhmäpäivää: tietoiskuja, keskustelua, tukemista ja voimautumista (Suosituksena on osallistua viiteen ryhmäpäivään, mutta tarvittaessa päivien määrää voidaan sovitella). 
  • Yksilöohjausta 
  • Verkkotyöskentelyä oman aikataulun mukaan. Käytössämme on helppokäyttöiset ja suositut työnhaun ja urasuunnittelun verkkovalmennukset.

Katso verkkovalmennusten esittelyvideot

UraRedi

TyönhakuRedi

Verkon puolella pärjäät hyvin, jos käytät arjessa tietokonetta ja sähköpostia sekä sinulla on käytössäsi tietokone tai tabletti verkkoyhteyksineen. Valmennuksessa edetään oppimalla videoista, joissa ääneen pääsevät niin asiantuntijat kuin vertaiskokijat, jotka ovat päässeet eteenpäin työelämässä. Valmennuksessa kirjoitetaan esimerkiksi tekstejä oman osaamisen markkinointia varten. Varmista siis, että laitteessasi on sellainen näppäimistö, että pystyt tuottamaan tekstiä.

Kenelle

  • Olet Uudenmaan TE-toimiston asiakas
  • Voit olla juuri työttömäksi jäänyt, jo pidemmän aikaa töitä etsinyt, korkeakoulutettu, vailla tutkintoa oleva, nuori tai pitkän työuran tehnyt. 
  • Voit olla minkä alan edustaja tahansa - tai sellainen, joka ei ole sitä vielä löytänyt.
  • Kotoutujille palvelu ei sovellu.

Aikataulu

Kokonaisuudessaan valmennus kestää kaksi kuukautta. Ryhmiä alkaa kysynnän mukaan joka kuukausi. Ryhmä kokoontuu sovittuina arkipäivinä klo 9 - 15.

Paikka

Valmennusta järjestetään Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Lohjalla, Porvoossa ja Tammisaaressa.

Helsingissä kokoonnumme koulutustiloissamme osoitteessa Annankatu 29 A 8

Kartta

Hae nyt

Ilmoittaudu mukaan TE-toimiston kautta. Valmennus on sinulle maksuton.

Täytä lomake

Tämä valmennus on työllistymistä edistävä palvelu 

Lisätietoa aktiivimallista

Valmennuksen esittely TE-toimiston sivuilla

Valmennuksessa yhdstyvät vertaistuki ja helppo verkkovalmennus.

Mikä valmennuksessa on ollut hyvää?

"Opin katsomaan osaamistani ja mahdollisuuksiani aivan uudesta näkökulmasta. Tähän vaikuttivat harjoitustehtävät."

"Ilmapiiri, tsemppaus, vinkit työnhakuun"

"Lisäsi positiivisuutta, ettei ole yksin asian kanssa, antoi energiaa päivittää cv:n ja samalla antoi uskallusta lähteä toteuttamaan unelmia ja sen takia olen tällä hetkellä tekemässä elämää mullistavaa päätöstä."

"Tapasi uusia ihmisiä"

"Oikea näkökulma koulutuksessa ja hyödylliset tehtävät. Tapaamiset valmentajan kanssa kahdestaan. Osallistujien tuoma tietopääoma.

"Kaikki oli hyvää."

"Henkilökohtaiset tapaamiset valmentajan kanssa ja niissä käydyt keskustelut. Uusien näkökulmien avaaminen ja vastaukset itseä askarruttaviin kysymyksiin."

"Verkossa oleva valmennusmateriaali."

"Asiantuntevuus, päivittynyttä tietoa työnhausta, kouluttajan hyvät vuorovaikutustaidot sekä kokonaisuuksia
hahmottava taito, ryhmähengen muodostuminen, monipuolista valmennusta. Kiitos!"

"Toiminnallisuus! Aktivoivat ja vuorovaikutteiset tehtävät. Loistava valmentaja joka osasi nähdä tilanteen ja ihmisen kokonaisvaltaisena asiana ja kohdata. Voin sanoa myös, että oli kivaa!!!"

"Asiantunteva ohjaaja, hyvin suunniteltu ja toteutettu kokonaisuus."

 

Palautteiden keskiarvo keväällä 2018

4,3/5