Ammatillinen kuntoutus

Ammatillinen kuntoutuksemme koostuu vuosia punnituista työvälineistä. Kuntoutus perustuu yli 20 vuoden kokemukseen työelämän ulkopuolella olevien henkilöiden ohjaamisesta takaisin työelämään.

Kuntoutuksen tavoitteena on tukea osatyökyisen, vammautuneen tai sairastuneen henkilön pääsyä takaisin työelämään ja ennaltaehkäistä ennenaikaista eläköitymistä. Ammatillisen kuntoutuksen avulla edesautamme myös jo eläkkeelle siirtyneen henkilön paluuta takaisin työelämään.

Kuntoutuksen johtotähtenä on, että yksilö pystyy sairaudesta, viasta tai vammasta huolimatta jatkamaan työelämässä. Tavoitteita voi olla monia: voimme laatia hedelmällisen työhönpaluusuunnitelman, järjestää työkokeilun tai koulutuksen, hankkia oppisopimuspaikan, tukea yrittäjyyden aloittamisessa tai avustaa uudelleentyöllistymisessä.

Prosessi on yksilövalmennusta, jolla edistetään vakuutusyhtiön henkilö-asiakkaan sijoittumista takaisin työmarkkinoille. Näin ehkäistään ennenaikaista eläköitymistä tai autetaan asiakkaita eläkkeeltä takaisin työelämään. 

Vakuutusyhtiöiden hankkiman ammatillisen kuntoutuksen asiakkaat saattavat olla vielä työsuhteessa, mutta riski työelämän ulkopuolelle jäämisestä on suurentunut sairauden tai vamman seurauksena.

Kokemus

Cimson koulutuspalveluilla on 20 vuoden kokemus työelämän ulkopuolella olevien henkilöiden ohjaamisesta takaisin työelämään. Vahvaa kokemusta on erityisesti osatyökykyisten ohjaamisesta löytämään oman paikkansa työmarkkinoilla. Työelämätuntemuksemme ja työelämäverkostot ovat työn tärkeä kivijalka.

Kuulumme valtakunnalliseen ammatillisen kuntoutuksen palveluntuottajien työhönkuntoutumisen palveluverkostoon. Työhönkuntoutumisen palveluverkosto on ammatillisen kuntoutuksen tutkimus-, selvittely- ja työllistämispalveluiden tilaajien ja tuottajien yhteistyöverkosto.

Alueet

UUSIMAA Helsinki, Vantaa, Espoo, Kerava, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Hanko, Kerava, Sipoo, Hyvinkää, Nurmijärvi, Järvenpää, Porvoo

HÄME Lahti, Heinola, Hämeenlinna, Riihimäki

KAAKKOIS-SUOMI Kouvola, Kotka, Hamina, Lappeenranta, Imatra

VARSINAIS-SUOMI Turku, Salo

SATAKUNTA Rauma, Pori

PIRKANMAA Tampere, Akaa, Hämeenkyrö, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Sastamala,
Valkeakoski, Virrat, Ylöjärvi

KESKI-SUOMI Jyväskylä, Keuruu, Äänekoski, Jämsä, Saarijärvi

POHJOIS-SAVO Kuopio, Iisalmi

ETELÄ-SAVO Mikkeli, Savonlinna, Juva

POHJOIS-KARJALA  Joensuu

POHJOINEN SUOMI Oulu, Rovaniemi, Kemijärvi, Tornio, Kemi, Kuusamo, Kajaani, Kuhmo, Pudasjärvi, Raahe, Ylivieska, Nivala, Oulainen, Haapajärvi, Haapavesi, Kalajoki, Pyhäjärvi

Valmentajamme toimivat myös muilla paikkakunnilla erikseen sovittaessa.

 

 

Vehmas Heli

aluejohtaja

050 511 2870
 
Jätä yhteystietosi ja otamme sinuun yhteyttäLomakkeeseen