Muutoksessa mukana

Kun työuralle tarvitaan hyvä ratkaisu, olemme kumppanisi. Cimson Koulutuspalvelut on ammatillisen ohjaustyön, urasuunnittelun, työllistymisratkaisujen ja yrittäjyyden asiantuntija. Teemme töitä sen eteen, että löydät sopivimman mahdollisen paikan työelämässä ja menestyt yhä paremmin työssä tai yrittäjyydessä. Olemme saaneet auttaa 30 vuoden aikana kymmeniä tuhansia suomalaisia ja työ jatkuu. Löydä sinulle sopiva palvelu.

Iloinen nainen

Palvelumme

Työnhakijalle ja urasuunnittelijalle

Lue lisää

Työnantajalle

Lue lisää

Kelan Nuotti-valmennus

Lue lisää

6

aluetoimistoa

6 300

asiakasta (2023)

80

asiantuntijaa

33

vuotta

Miksi juuri Cimson Koulutuspalvelut?

Ammattitaitoiset valmentajat ovat alansa huippuosaajia ja tekevät ohjaustyötä ihmisläheisillä arvoilla. Tällä porukalla on sydän paikallaan. Olemme lähellä sinua, sillä teemme töitä aluetoimistoista käsin eri puolilla Suomea ja tunnemme paikallisen työelämän. Teemme työtä myös tavoitteellisesti. Hyvät tulokset - eli jokainen työpaikka, uusi urasuunnitelma, opiskelupaikka tai syntynyt yritys - ovat meille joka päivä todiste hyvin tehdystä työstä.

Lue lisää
Mies tietokoneella

Cimson Koulutuspalvelut työpaikkana

Hyvän työn takana ovat hyvät tekijät. Meillä on töissä lähemmäs sata ohjauksen osaajaa. Meillä voi olla töissä esimerkiksi uraohjaaja, sosionomi, opinto-ohjaaja, valmentaja, psykologi, ammatillisen kuntoutuksen valmentaja, yrittäjävalmentaja tai työllisyyspalvelujen asiantuntija. Oletko sinä meidän seuraava hyvä tyyppimme?

Lue lisää

Ajankohtaista

  • 25.01.2024

    Nuori, pohditko ammatillista tulevaisuuttasi? Hae mukaan NUOTTI-valmennukseen

    Lue lisää
    Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on NUOTTI-valmennus.png
  • 16.11.2023

    Yritysneuvojaksi Cimsonilta

    Lue lisää
  • 03.10.2023

    Osaaminen näkyviin -viikko muistuttaa, että opimme läpi elämän

    Lue lisää
    Osaaminen näkyviin -logo. Taustakuvassa tyytyväinen nainen tekee käsityötä ja seinässä on eri osaamista kuvaavia piirroksia.

Blogi