Focus Työpolut -pilottipalvelu, pirkanmaa

Laadukas valikoima palveluja, joista saa nostetta työnhakuun. Fokuksessa on aina osuva työpaikka - joko nopeasti tai perusteellisemman pohdinnan sekä kouluttautumisen kautta. Tukea saat myös yrittäjyyden pohdintaan tai oman osaamisen tuotteistamiseen ja markkinointiin esimerkiksi kevytyrittäjänä.

 Ota meihin yhteyttä

020 791 2976

 Sähköposti

FOCUS Työpolut -hermokeskus on Tampereen Kalevassa

Toimisto Takojankatu 15 A, Tampere

Oletko saanut kutsun infoon Tampereelle? 

Tervetuloa infoon osoitteeseen Sairaalankatu 5 - 7, Tampere. Auditorio sijaitsee Tampereen yliopiston päärakennuksen ja Kalevankankaan välisellä kampusalueella.  

Maksuttomia asiakasparkkipaikkoja on rajoitetusti, joten suosittelemme auton pysäköimistä läheisten katujen varsille. 

Sopivimman bussin paikan päälle löydät Tampereen Reittioppaasta.

Hyvä tietää

Infoon on kutsuttu monia uusia Focus-palvelun asiakkaita. Infossa saat tietopaketin Focus Työpolut -palvelusta.

Kannattaa pohtia jo valmiiksi ennen infoon saapumista, mihin asioihin tarvitsisit eniten tukea tai mistä sinun täytyisi tietää lisää. Tavoitteena on löytää vastaukset juuri sinun kysymyksiisi.

Lisäksi saat ajan henkilökohtaiselle valmentajallesi. Henkilökohtainen tapaaminen valmentajan kanssa järjestyy pääsääntöisesti infon jälkeen jo samalle viikolle. Tapaamiseen on hyvä varata aikaa noin 1,5 tuntia.

 Mikä on FOCUS Työpolut?

  • Palvelua on toteuttamassa joukko pirkanmaalaisia työhaun ja uraohjauksen ammattilaisia: ForeAmmatti (Foredata), Omapaja, Cimson Koulutuspalvelut ja Cimson Henkilöstöpalvelut sekä Uratehdas yhteistyössä Pirkanmaan TE-toimiston kanssa.
  • FOCUS Työpolut -palvelu alkaa marraskuussa 2019 koko Pirkanmaan alueella. Pilottipalvelu toimii ainakin vuoteen 2021 saakka. Pilottipalvelu on osa Pirkanmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston pilottia, jossa tarjotaan palvelua tuhansille pirkanmaalaisille TE-toimiston asiakkaille.
  • Palveluksessasi on kymmeniä asiantuntijoita: uravalmentajia, koulutuksen asiantuntijoita, yrittäjyysvalmentajia, korkeakoulutettujen rekrytointiin erikoistuneita asiantuntijoita, tapahtumajärjestäjiä, rekrytoinnin ja henkilöstöapalvelun asiantuntijoita, osaamisen kartoittamisen asiantuntijoita, ennakointiasiantuntijoita sekä työnhakusparrauksen osaajia. Lisäksi voit hyödyntää palvelun laajaa kontaktiverkostoa.
  • Saat käyttöösi ForeAmmatin ja laadukkaat verkkovalmennuspalvelut (Redi-valmennukset). Tässä palvelussa ForeAmmatin tuottama Pirkanmaan ajankohtainen työmarkkinatieto on sinun käytössäsi. Pilotoimme myös ratkaisuja, joissa työllistymistä edistetään koneoppimisen avulla.
  • Tavoitteena on sinunlaisesi palvelupolku, joka vie ratkaisuun joko nopeasti tai perusteellisemman pohdinnan ja kokeilun kautta.

Mitä palvelussa käytännössä tapahtuu?

  • Palvelu alkaa pääsääntöisesti alkuinfossa. Saat ajan henkilökohtaiselle valmentajalle jo samalle viikolle. Valmentajan kanssa suunnitellaan oma palvelupolku. Polun alussa tärkeimmät asiat käydään läpi tehokkaissa ryhmäpäivissä sekä joustavasti verkkovalmennuksen avulla. Tämän jälkeen palvelupolulla edetään tiiviisti niin, että tähtäimessä on parhaiten sinua palveleva ratkaisu.
  • Palvelun kesto on joustava ja yksilöllinen. Mitä pikemmin ratkaisu tilanteeseen löytyy, sitä nopeammin palvelu on paketissa. Ratkaisu voi siis löytyä nopeastikin tai perusteellisemman pohdinnan ja kokeilun kautta.

Millä alueella palvelua järjestetään?

Focus Työpolut -palvelu kattaa koko Pirkanmaan.  Järjestämme ryhmäpalveluja tarpeen mukaan Tampereella sekä useissa Pirkanmaan aluekeskuksissa.  Yksilövalmennusta järjestetään joustavasti eri paikkakunnilla. Lisäksi valmennukseen on mahdollista osallistua jopa kokonaan verkossa. Henkilökohtainen ohjaus on monipuolinen ja joustava tapa edistää asioita: voimme tavata, soitella, vaihtaa viestejä tai keskustella videoyhteydellä verkossa. Palvelupolkuasi suunnittelee kanssasi henkilökohtainen valmentaja.

Miten mukaan?

Palveluun pääsee Pirkanmaan TE-toimiston kautta. Kysy mahdollisuutta päästä mukaan ottamalla yhteyttä TE-toimistoon. Kätevintä on jättää yhteydenottopyyntö Oma asiointi -sivun kautta.

 

Oma asiointi -sivulle 

YHTEISTYÖSSÄ PIRKANMAAN TE-TOIMISTON KANSSA

Seuraa meitä

Lisätietoja

Paloheimo Kaisu

koulutuspäällikkö, Pirkanmaa

045 112 8779
 

Esite

Lataa esite


Pirkanmaalaiset tekijät

Uratehdas-logo


 

 Joustavia verkkopalveluja


Palveluohjelmasta sanottua

Pirkanmaan ELY-keskuksen tiedote palvelusta (9.10.2019)

Pirkanmaan TE-toimiston tiedote palvelun aloittamisesta (7.11.2019)

Pirkanmaan työttömille uusia palveluita (Tamperelainen 7.11.2019)