Yrittäjän ammattitutkinto

Yrittäjän ammattitutkinto on tehokas keino voidella yrityksen rattaat pyörimään tehokkaammin. Koulutus on myös keino saada tukea, kun vasta harkitset yrityksen perustamista.

• Yrittäjän ammattitutkinnon voi suorittaa, jos kokemusta on jo pitkästi yrittäjyydestä tai jos vasta pohtii yrittäjyyttä yhtenä vaihtoehtona muiden joukossa.
  • Tutkinnossa on kaksi osaamisalaa: 1) yritystoiminnan suunnittelu ja käynnistäminen, joka on tarkoitettu yritystä suunnitteleville ja perustaville) 2) yritystoiminnan kehittämisen osaamisala, joka on tarkoitettu omaa yritystään kehittäville.
  • Koulutuksessa on tarjolla asiantuntijakouluttajien tuki. Oman yrityksen edistäminen on helpompaa koulutuksen aikana saadun ajantasaisen tiedon ja ohjauksen ansiosta.
  • Opinnoissa perehdyt yrittäjyyden peruspilareihin: liikeideaan, liiketoimintasuunnitelmaan ja sen kehittämiseen, taloushallintoon, markkinointiin ja myyntiin.
  • Henkilökohtaisessa opiskelusuunnitelmassa otetaan huomioon opiskelijan ja mahdollisen yrityksen tarpeet.
  • Koulutuksessa on mahdollista luoda kontakteja muihin yrittäjiin tai yritystoimijoihin.

Kysy lisää

Kotro Mikko

Toimitusjohtaja

Hae alkavia yrittäjäkoulutuksiamme työhallinnon sivuilla