Oppisopimus

Suorita tutkinto tai hanki lisäosaamista työn ohessa oppisopimuksella.

Oppisopimuksessa tutkinto suoritetaan työn ohessa näyttötutkintona. Oppisopimus edellyttää työpaikkaa. Oppisopimuksen aikana sinulla on työsopimus ja saat TES:n mukaista palkkaa. Työssä sinua ohjaa nimetty työpaikkaohjaaja. Tietopuolista opetusta voi olla esimerkiksi kaksi kertaa kuukaudessa. Oppisopimus on myös erinomainen keino antaa henkilöstölle mahdollisuus ammatillisiin opintoihin. 

  •  Tutkinto suoritetaan työn ohessa näyttötutkintona. Oppisopimus edellyttää työpaikkaa (työaika vähintään 25 tuntia viikossa). Oppisopimuksen ajalta saat palkkaa. Työssä sinua ohjaa nimetty työpaikkaohjaaja.
  • Oppisopimuksen kesto riippuu henkilökohtaisesta suunnitelmasta. Tutkinnon suorittamisaikaan vaikuttavat aiemmat opinnot ja työkokemus.
  • Oppisopimus sopii myös yrittäjälle. Suurin osa oppimisesta tapahtuu arjen työtehtävissä omassa yrityksessä. Lisäksi yrittäjällä on mentorina toinen, kokeneempi yrittäjä. Mentorin rooli on olla yrittäjän tukija koulutuksen aikana.
  • Tutkinnon osat valitaan työtehtäviesi mukaan.
  • Opiskelu on monimuoto-opetusta eli työpaikalla työskentelyn lisäksi osallistut tietopuoliseen koulutukseen. Lähipäivien lisäksi opiskelet itsenäisesti verkossa sekä ohjatusti työpaikalla.
  • Tutkintomaksu 58 euroa. Muuten koulutus on maksutonta niin opiskelijalle kuin työnantajalle.
 

Alkavia oppisopimuskoulutuksia koulutuskalenterissa

Koulutuskalenteriin

Lisätietoa oppisopimuksesta

Opintopolun tietopaketti

 Mikä on näyttötutkinto?

Ristolainen Päivi

tutkintovastaava

050 571 7625
 

Ota yhteyttä

Kerromme mielellämme lisää oppisopimuksesta.
Omat tietoni
Nimi
Yritys / Organisaatio
Sähköposti
Puhelin
Miten toivot meidän ottavan yhteyttä?
Sähköpostitse
Puhelimitse
Kirjoita kysymyksesi, palautteesi tai toivomuksesi
Yhteydenottoni aihe: